آیا انجام کاشت مو با بانک موی ضعیف امکان پذیر است؟

ریزش مو از آن دسته از مشکلاتی محسوب می‌شود که اغلب افراد به آن مبتلا می‌شوند. ازآنجایی‌ که روش‌های تقویت مو برای نتیجه ‌دادن به استمرار نیاز دارند، اغلب افراد به کاشت مو روی می‌آورند. به همین دلیل امروزه کاشت مو به یکی از محبوب‌ترین عمل‌های زیبایی میان مردان تبدیل شده است. یکی از مهم‌ترین چالش‌هایی که ممکن است در این عمل زیبایی با آن روبرو شوید، کاشت مو با بانک موی ضعیف است.
بسیاری از افراد گمان می‌کنند که اگر بانک موی خوبی نداشته باشند، نمی‌توانند اقدام به کاشت نمایند. درحالی‌که این افراد هم می‌توانند از روش‌های خاص، اقدام به کاشت نمایند.
اگر بانک موی ضعیفی دارید و می خواهید بدانید که آیا می توانید کاشت مو انجام بدهید یا نه حتما این ویدیو را مشاهده کنید.

بانک مو چیست؟

در عمل کاشت مو، دو قسمت درگیر می‌شوند. اولین قسمت همان جایی است که می‌خواهید روی آن موی جدید بکارید و دومین قسمت نیز بانک مو است. بانک مو درواقع همان قسمتی است که معمولاً دارای تعداد زیادی فولیکول سالم است و در هنگام کاشت، برخی از فولیکول‌های آن را برمی‌دارند و به قسمت مدنظر منتقل می‌کنند. انتخاب بانک مو با توجه به شرایط فرد انجام می‌شود. به طور مثال تعداد فولیکول‌های مو و همچنین کیفیت تارهای مو، نقش مهمی در انتخاب ناحیه برداشت دارند.
دقت داشته باشید که اگر ناحیه‌ای به ‌اندازه کافی فولیکول نداشته باشد و یا تارهای موی آن ناحیه ضخامت و مقاومت کافی نداشته باشند، معمولاً به‌عنوان بانک مو انتخاب نمی‌شود. به این دلیل که پس از کاشت مو، ناحیه کاشته شده نیز تراکم کافی پیدا نمی‌کند. همچنین اگر ضخامت مو به ‌اندازه کافی نباشد، برای کاشت مو باید تعداد بیشتری فولیکول منتقل شود که باعث طولانی ‌شدن روند کاشت و دوره نقاهت خواهد شد. همین موضوع باعث می‌شود که کاشت مو با بانک موی ضعیف کمی چالش‌برانگیز باشد.

نواحی کاندید برای بانک مو

یکی از بهترین نواحی برای انتخاب به‌عنوان بانک مو، نواحی پشت سر است. در اغلب افراد موهای این ناحیه تراکم کافی دارند. چنانچه فولیکول‌های کافی در این ناحیه وجود نداشته باشد و یا موهای این ناحیه کیفیت لازم را نداشته باشند، کاندید بعدی، نواحی کنار سر هستند. حال شاید شرایط شخص طوری باشد که نتواند از این نواحی هم به‌عنوان بانک مو استفاده کند. در چنین شرایطی این سؤال به وجود می‌آید که آیا امکان انتقال مو از فرد دیگری وجود دارد یا نه؟
در پاسخ به این سؤال باید گفت خیر! تار مویی که از بانک موی خود شخص برداشته می‌شود، هماهنگی بیشتری با بدن او دارد. به همین جهت میزان موفقیت در کاشت آن بیشتر است. انتقال مو از فردی دیگر ممکن است خطرات غیرمنتظره‌ای را به همراه داشته باشد.

امکان کاشت مو با بانک موی ضعیف برای همه وجود دارد. برای این کار تنها باید از روش مناسبی اقدام نمود. بهترین و موفق‌ترین روش کاشت مو در چنین شرایطی، روش بی اچ دی است.

چیست؟BHTکاشت مو

روش BHT با نام روش کاشت مو از بدن هم شناخته می‌شود. در این روش همانطور که از نامش پیداست، از موهای نواحی خاصی از بدن، برای انتقال به سر استفاده می‌شود. البته دقت داشته باشید که نمی‌توان هر ناحیه‌ای را به‌عنوان بانک مو در نظر گرفت. اولین و مناسب‌ترین ناحیه برای این روش کاشت، قسمت ریش است. در صورتی که این ناحیه هم شرایط مناسبی نداشته باشد، پزشک نواحی دیگری از جمله سینه، شانه، پا و در نهایت بازوهای فرد را بررسی می‌کند و مناسب‌ترین آنها را انتخاب می‌کند.
در این روش کاشت باید دقت کرد که تاحدامکان موهای ناحیه برداشت، رنگ، ضخامت و جنسی نزدیک به موهای سر داشته باشند. همچنین یکی دیگر از نکات مهمی که باید در روش BHT به آن دقت شود، دقت در توزیع فولیکول‌ها است.
فولیکول‌هایی که از بدن گرفته می‌شوند، تفاوت‌هایی با فولیکول‌های موی سر دارند. درواقع موهای بدن، موهای زائد هستند و به همین دلیل ساختار متفاوتی با موی سر دارند. بدین ترتیب باید با توجه به ضخامت فولیکول، توزیع مناسبی را در کاشت در نظر گرفت تا نتیجه نهایی، زیبایی کافی داشته باشد.

تفاوت روش BHT با دیگر روش‌های کاشت چیست؟

اولین و اصلی‌ترین تفاوتی که این روش با دیگر روش‌های کاشت دارد، تفاوت در بانک مو است. در واقع BHT به‌عنوان راه ‌حلی در کاشت مو با بانک موی ضعیف محسوب می‌شود و در شرایط معمولی که فرد بانک موی مناسبی دارد، از آن استفاده نمی‌کند.
تفاوت در بانک مو باعث می‌شود که روند نتیجه‌گیری پس از کاشت، کمی کندتر باشد. رشد موهای زائد به طور معمول حدود 18 ماه زمان لازم دارد. بدین ترتیب شما باید زمان زیادی صبر کنید تا بتوانید نتایج کاشت را مشاهده کنید.
از طرف دیگر نیز معمولاً موهای سینه کمی مجعد هستند. حال اگر موهای سرتان کاملاً لخت باشد و از ناحیه سینه فولیکول‌ها را انتقال دهید، احتمالاً مقداری ناهماهنگی در موهایتان به وجود خواهد آمد. همچنین تفاوت دیگری که وجود دارد این است که معمولاً رنگ موهای سر با موی بدن تا حدودی متفاوت است. این موضوع نیز ممکن است باعث شود که موهای شما کمی مصنوعی به نظر برسند.

مزایای کاشت BHT چیست؟

همانطور که بررسی کردیم، در این روش ممکن است رنگ و جنس موهای منتقل شده با موهای سر متفاوت باشند اما اگر این عمل را نزد جراحی باتجربه انجام دهید، هیچ یک از این مشکلات برایتان به وجود نمی‌آید و می‌توانید از مزایای این روش نیز بهره ببرید.
مهم‌ترین مزیت این روش این است که حتی افرادی که به‌طور کامل موهای سر خود را از دست‌ داده‌اند نیز می‌توانند صاحب موهایی بسیار طبیعی شوند. همچنین مزیت دیگر BHT این است که دوره نقاهت آن بسیار کوتاه است و لازم نیست برای مدت طولانی استراحت کنید.
همچنین در این روش معمولاً تعداد گرافت‌های برداشت شده کمتر از 1000 عدد می‌باشد که باعث می‌شود زمان بهبودی بسیار کوتاه باشد. این روش کم تهاجم است و افرادی که از جراحی می‌ترسند، می‌توانند از آن استفاده کنند. همچنین هیچ برش و بخیه‌ای در کار نیست.